facebook
Somkuthy OPTIKA - környezetbarát optika
Üzletünk Szolgáltatásaink Forgalmazott termékek Környezetvédelem Akciók
Időpont foglalás vizsgálatra
Előző hónap 2024. Május Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
GYIK
Szaktanácsok
Partnereink
bemutatkozás

SOMKUTHY OPTIKA: Szemüvegkészítés - szemvizsgálat - szemüvegjavítás - kontaktlencse vizsgálat - tanácsadás.
Szemüvegkeretek kaphatók széles választékban, kedvező áru és világmárka pl.: Exalto, Escada, Lacoste, People, Police. Szemüveglencsék: Üzleteinkben mind a 3 magyarországi ismert világcég (ESSILOR, HOYA, ZEISS ) minőségű termékeit forgalmazzuk, de beszerzéseinknél preferáljuk a hazai gyártó NOPTIKER KFT. receptura és széria termékeit. Multifokális lencséink nagyobbik fele ma már a spanyolországi gyártó INDO cég terméke. Mely cégről tudni kell, hogy a világ leginnovatívabb gyártója.

 

Szemüvegek, szemüvegkeretek

Ön naponta találkozik az optika üzletek termékeivel. Mindenütt. Mert már több millió magyar állampolgár hord a látásatjavitó termékeket. De nézzen körül! Ne kapkodja el a vásárlást, mert meglehet, hogy a szomszédja is épp olyan szemüveget visel, amilyet Ön kiválasztott! Ezért mi optikusok mindig valami újat találunk ki az Ön számára, frissítjük és bővitjük keszletünket, jobb minőségü termékeket mutatunk be. Miért jó ez Önnek? Mert választékunk szinte kimeríthetetlen, és termékeink folyamatos fejlesztés alatt állnak.
A szemüveg már évek óta nem csak egy kiegészítőcikk. A keret szinei es formái ugyanolyan fontosak, mint egy cipőé, frizuráé, vagy a teljes összhatasé; kiegészíti a többit.

Jó, ha tudja
A rossz közérzet, fáradékonyság, ingerültség, fejfájás okozója lehet --s milyen ritkán gondolunk rá! --a látásunk, pontosabban a rosszul választott szemuvegünk is. Statisztikailag bizonyitott, bogy Magyarországon a többség ötévente költ szemüvegre, ami a remények szerint egybeesik egy szakemberrel elvégeztetett vizsgalattal. Ugyanezen statisztika azt is megmutatja, hogy arányában szívesebben költünk többet a keretre, mint a lencsere. S ha nyugati országokhoz hasonlitanak bennünket, készek vagyunk a válasszal: ott jobban keresnek az emberek. Igen ám, de ott is méregdrága a szemüveg.
Magyarországon elterjedt, hogy élelmiszerboltok pénztárainak közelében felállított állványó1 számottevő mennyisegben vásárolnak szemüveget (látásjavitót). A pár száz forintos távolkeleti szemüvegek időzitett bombák. Félő, hogy nem az európai ember pupillatávolságára keszítettek őket, ami alapvetően fontos szemüvegvásárlás esetén. Mivel túlnyomó többsegük öntött kivitelű lencse, ellenőrzés hiánya esetén torzitásokat rejthet magában. Csak szakember által ajánlott szemüveget vásároljunk, s minden esetben orvosi vizsgálat előzze meg az új szemüveg paramétereit. Olcsó keret manapsag már nem nagyon létezik, elfogy, mint az egészségpénztár támogatása...

Az olcsóbb keretet nemigen kell ajánlani, úgyis megtalálja gazdáját. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy más szemüveget használjanak munkában, otthon, sportoláshoz vagy elegáns öltözethez. Külföldi tapasztalat szerint a kontaktlencse kontra szemüveg kérdes fel sem merül, hiszen mindkettőt használják. Az alkalom dönti el, mikor melyiket. Hogy ez igy van, nagymértékben annak köszönhető, hogy kellő ismeretekkel rendelkeznek a kontaktlencsék széles kinálatáról.
A régi, tobb évtizedes szemüveg nem minősíthető "tartaléknak". A házastársak, munkatársak által egymás fejérő lekapott szemüveg, nem megoldás a látás javitására.


 
 
Bemutatkozás
Üzletünk
Elérhetőség és biztonság
Szolgáltatásaink
Forgalmazott termékek
Környezetvédelem
Akciók
Szaktanácsok
Partnereink
bemutatkozás
Copyright © 2011. Somkuthy Optika. Minden jog fenntartva. | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Impresszum www.ysolutions.hu