facebook
Somkuthy OPTIKA - környezetbarát optika
Bemutatkozás Üzletünk Elérhetőség és biztonság Szolgáltatásaink Forgalmazott termékek Környezetvédelem Akciók
Időpont foglalás vizsgálatra
Előző hónap 2022. Május Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
GYIK
Szaktanácsok
Partnereink
bemutatkozás

SOMKUTHY OPTIKA: Szemüvegkészítés - szemvizsgálat - szemüvegjavítás - kontaktlencse vizsgálat - tanácsadás.
Szemüvegkeretek kaphatók széles választékban, kedvező áru és világmárka pl.: Exalto, Escada, Lacoste, People, Police. Szemüveglencsék: Üzleteinkben mind a 3 magyarországi ismert világcég (ESSILOR, HOYA, ZEISS ) minőségű termékeit forgalmazzuk, de beszerzéseinknél preferáljuk a hazai gyártó NOPTIKER KFT. receptura és széria termékeit. Multifokális lencséink nagyobbik fele ma már a spanyolországi gyártó INDO cég terméke. Mely cégről tudni kell, hogy a világ leginnovatívabb gyártója.

 

Elérhetőség és biztonság

SOMKUTHY OPTIKA 

9700 Szombathely, Mártírok tere 6.
Tel.: (06) 94/345-430
             94/320-764
E-mail: info@somkuthyoptika.hu

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 9.00-12.00, 13.00-17.00 | Szombat: zárvaNagyobb térképre váltás

 

 


Kézfertőtlenítés érkezéskor

Az üzletbe érkezése után kérjük végezzen kézfertőtlenítést, a kihelyezett kézfertőtlenítő megoldással, ebben munkatársaink készséggel segítik Önt

Maszk viselése az optikában

Az üzletben tartózkodás során, kérjük végig viseljen maszkot az Ön biztonsága érdekében, ezzel védve saját magát, a többi jelenlévő vásárlót, és az üzletben dolgozókat egyaránt.

Biztonságos távolság betartása

Kérjük amennyire lehetséges ügyeljen a biztonságos távolság betartására, a szaküzletek igyekeznek mindent megtenni az Ön kényelme , és biztonsága érdekében.
 

Maximálisan biztonságos, akár érintésmentes szemvizsgálat

A szemvizsgálat alapvetően biztonságos folyamat, de ezt most fokozzuk azzal, hogy a vizsgáló helységet minden páciens után még fokozottabban tisztítjuk, szellőztetjük, és fertőtlenítjük. Ez kiemelten igaz a vizsgálat során használt gépekre, amelyekkel a páciens érintkezhet.

Szemüvegek fertőtlenítése

A vizsgálatot követően az eladótérben kollégáink örömmel állnak az Ön rendelkezésére, és segítenek az Ön számára leginkább megfelelő új szemüvegét kiválasztani. A válogatást teljes biztonságban teheti meg, mivel az előzőleg felpróbált, de nem választott szemüvegeket szintén fertőtlenítés, és tisztítás után tesszük vissza a választékba.


 
 
Bemutatkozás
Üzletünk
Elérhetőség és biztonság
Szolgáltatásaink
Forgalmazott termékek
Környezetvédelem
Akciók
Szaktanácsok
Partnereink
bemutatkozás
Copyright © 2011. Somkuthy Optika. Minden jog fenntartva. | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Impresszum www.ysolutions.hu